Verzendtarieven per 15-02-2024

Brievenbus binnen NL € 3,50

Brievenbuspakket DPD binnen NL € 4,50

Pakketpost binnen NL € 6,50 via DHL (thuisbezorgd en aangetekend)

 

Pakketpost binnen NL via PostNL  € 6,95 (thuisbezorgd) hou rekening met langere levertijd

Pakketpost Belgie € 9,95 (brievenbuszending niet mogelijk)

 

Ophalen in Purmerend (Geen kosten aan verzonden)

Let op: Wij zijn gesloten van 10 vanaf 12.00 uur-16 juni 2024

Uw bestelling zal vanaf maandag 17 juni weer verzonden worden.

Wij verzenden uw bestelling momenteel 2-4 werkdagen na ontvangst van bestelling

 

Bekijk HIER onze nieuwe producten!

 

AANBIEDING: Peuter/kleuter rugtas met naam nu € 8,99 ex verzendkosten. Klik hier om naar het product te gaan.

 

 

 

 

 

Betaalmogelijkheden

Babybordverhuur Purmerend heeft diversen handelsnamen welke u kunt tegen komen op uw afschift bij betaling via IDEAL/Paypal/Afterpay/Mistercash

Babybordverhuur Purmerend bestaat uit:

  • Luiertaartfabriek,
  • Geboortekadometnaam,
  • Plusplusmini.nl,
  • FrozenPurmerend,
    Uitdeeltraktatie

Betaalwijze IDEAL

Met IDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen.

IDeal is een systeem dat u direct koppelt aan uw internetbankierprogramma bij een online aankoop.

Om gebruik te maken van IDEAL hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken.

Maakt u gebruikt van internetbankieren bij een van de onderstaande banken dat kunt u direct betalen met IDEAL:

ABN AMRO
ASN Bank
Friesland Bank
ING
Rabobank
RegioBank
SNS Bank
Triodos Bank
Van Lanschot Bankiers

U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internet betaalomgeving van uw eigen bank.Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.

Wij berekenen GEEN extra kosten indien u betaald met IDEAL

 

Betaalwijze Paypal

PayPal is een innovatieve en handige betaaloplossing speciaal gemaakt voor de consument en het internet. Uniek aan PayPal is dat het consumenten mogelijk maakt te betalen met een e-mail adres. In Nederland heeft PayPal 2 miljoen rekeningen. Dit betekent dat 1 op de 4 online kopers een PayPal-rekening heeft.

Met PayPal kunt veilig en snel online betalen. U heeft hiervoor een PayPal rekening nodig.
Een PayPal rekening opent u kosteloos via www.paypal.nl
U stort vanaf uw bankrekening een tegoed op uw PayPal rekening waarmee u afrekent in webwinkels.

Wij berekenen GEEN extra kosten indien u betaald met Paypal

 

Betaalwijze zelf overboeken via bank/giro (ook voor cash/pin betaling)

Bij een betaling via bankoverschrijving ontvang je in onze orderbevestiging een overzicht van je bestelling samen met onze bankgegevens. Vermeld altijd je bestelnummer bij de overschrijving.

De betaling dient volledig binnen 7 dagen na de besteldatum te zijn voldaan. Indien wij de betaling niet binnen het gestelde termijn ontvangen zal de bestelling automatisch worden geannuleerd.

Na ontvangst van de betaling zal de bestelling binnen de opgegeven levertijd worden verzonden.

U ontvangt van ons een bevestiging nadat uw bestelling verzonden is.

Heeft u gekozen voor Ideal/Paypal, maar is uw betaling niet gelukt heeft u de mogelijkheid om het alsnog zelf over te maken. Graag onder vermelding van uw bestelnummer

KNAB bank t.n.v. Babybordverhuur Purmerend
IBAN:NL72KNAB0256527040
BIC: KNABNL2H

 

 

 

Betaalwijze MisterCash

Met Mister Cash kunnen Belgische rekeninghouders online aankopen doen middels hun bankpas.

De veiligheid en betrouwbaarheid zijn absoluut gegarandeerd.

Belgische klanten die bankieren bij de banken: Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank en VDK Spaarbank kunnen via Mister Cash/Bancontact eenvoudig online betalingen verrichten.

Uitleg over MisterCash

Met Bancontact/Mister Cash kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankoop bij ons afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van Bancontact/Mister Cash, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden of speciale software moet installeren.

Hoe verloopt de betaling

Betalen met Bancontact/Mister Cash is heel eenvoudig en snel. Uw aankopen zijn in een paar seconden betaald. U klikt op het Bancontact/Mister Cash logo in de lijst van betaalmiddelen.

Hoe werkt het?

Betalingen met Bancontact/Mister Cash gebeuren zoals dat bij credietkaarten het geval is aan de hand van het nummer en de vervaldatum van de kaart maar ze gebruiken tegelijkertijd het veiligheidssysteem van webbanking (internetbankieren). De eerste fase verloopt zoals bij een creditcard: gegevens en kaartnummer intikken (dat nummer staat op de laatste generatie kaarten). In een tweede fase moet de kaarthouder zich in een beveiligd scherm van zijn eigen bank identificeren, zoals dat ook bij internetbankieren gebeurt.

wij berekenen GEEN extra kosten indien u betaald met MisterCash

 

Afterpay(achteraf betalen) Toeslag van € 0,75

AfterPay – Achteraf betalen (Nederland)
AfterPay voert voor www.luiertaartfabriek.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht van AfterPay via de AfterPay App kunt inzien en betalen. Met de AfterPay App regel je dit veilig en heel eenvoudig op je smartphone. In de online omgeving MijnAfterPay kun jij jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. AfterPay houdt je op de hoogte via push notificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Je kunt bij [webshop url] achteraf betalen tot een bedrag van € 150,00 als je voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Ben je al bekend bij AfterPay dan kun je betalen tot een bedrag van € 250,00. Ter goedkeuring van jouw verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je natuurlijk jouw bestelling betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar AfterPay.

1. Hoe werkt achteraf betalen?
Wanneer je kiest voor de betaaloptie ‘achteraf betalen’, zal Afterpay jouw gegevens realtime controleren op kredietwaardigheid. Indien je niet in aanmerking komt om achteraf te betalen heb je direct de mogelijkheid om alsnog af te rekenen via een andere betaalmethode. In het geval je wel bent toegelaten zal je bestelling worden geaccepteerd en uitgeleverd. Je ontvangt namens de webwinkel het product en namens Afterpay een factuur per e-mail. Je dient deze factuur binnen 14 dagen te betalen.

2. Wat is het voordeel van achteraf betalen?
Naast het voordeel dat je zelf bepaalt wanneer je betaalt, geeft het jou de garantie dat het juiste product daadwerkelijk wordt geleverd. Indien het product niet naar wens is, kan je het product zorgeloos terugsturen en hoef je niet te wachten totdat de webwinkel het geld weer naar jou retourneert.

3. Wat zijn de transactiekosten?
U betaald € 0,75 voor de administrative kosten

4. Wat moet ik doen als ik geen factuur heb ontvangen?
Op de website van Afterpay treft u verschillende contact mogelijkheden aan.

5. Wat gebeurd er als ik niet op tijd betaal?
Indien je niet binnen 14 dagen hebt betaald zal je door Afterpay worden herinnerd t.b.v. jouw openstaande schuld. Let er op dat dit extra kosten met zich mee kan brengen. Wanneer ook hier geen gehoor aan wordt gegeven zal Afterpay een incassobureau en/of deurwaarder inschakelen om het bedrag te incasseren. Dit kan hoge kosten met zich meebrengen.

6. Ik heb de factuur al voldaan, waarom krijg ik steeds een herinnering?
De betaling en de herinnering kunnen elkaar gekruist hebben waardoor je onterecht bent aangeschreven. Neem hiervoor direct contact op met Afterpay. Het is ook mogelijk dat het door jou overgemaakte bedrag minder is dan op het factuur vermelde bedrag of dat je het bedrag per ongeluk aan de webshop hebt overgemaakt in plaats van Afterpay.